Kuchyňské prkénko Amanda, velké

Kód: 55
3 290 Kč
Vyrobíme a odešleme do 7 dnů
Můžeme doručit do:
3.12.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Amanda je typické servírovací prkénko, které má podtrhnout jak kvalitu servírovaných potravin, tak i výjimečnost situace, pro kterou ho zvolíte. Ty nejlepší sýry, paštiky a salámy nepatří na talíř, ale na krásné servírovací dřevěné prkénko, ze kterého chutnají mnohem lépe a které svou barevností a unikátností udělá parádu všude tam, kam ho položíte.

Toto prkénko je díky své menší tloušťce o dost lehčí, než klasická řeznická prkénka a je kromě servírování určené i na jakékoli lehčí přípravy v kuchyni. Můžete ho mít při ruce a používat i několikrát denně, aniž by Vám jeho váha jakkoliv vadila. Můžete na něm krájet zeleninu i salámy a vydrží Vám řadu let. Až se na něm začnou projevovat stopy po noži, stačí ho jemně ručně přebrousit a bude opět jako nové. Na přípravu masa bychom ale raději volili silnější prkénka s odtokovým žlábkem, které v naší nabídce najdete také.

Výjimečnost a unikátní vzor jsou docíleny rozdílnými dřevinami. Je zde použito dřevo výběrových tropických dřevin, které jsou velmi tvrdé a barevně nezaměnitelné. Jde o americký ořech, africký padouk, kanadský javor a americkou třešeň.  

Pro pořádek uvádíme, že prkénko není nijak barvené, protože používáme exotické dřeviny různých barev, které přesně měříme a následně lepíme. Lepené spoje jsou tak pevné, že se Vám nikdy nerozlepí. Za to ručíme. Použité lepidlo je Titebond III Ultimate, protože na tyto produkty je nejlepší :-). 

Nezapomínejte ani na pravidelnou údržbu dřevěných prkének, aby Vám v kuchyni dělala parádu dlouhodobě. Pro inspiraci doporučujeme náš článek Jak pečovat o dřevěná kuchyňská prkénka

 

Velikost: 40cm x 28cm x 2,2cm

Max. rozměrová odchylka:

  • šířka: +/- 1cm
  • výška +/- 2mm

Hmotnost: cca 2kg

Prkénko je ošetřeno minerálním olejem, včelím voskem a je připraveno k použití. 

Přečtěte si také:

Doplňkové parametry

Kategorie: Pruhovaná prkénka
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: